....citeste printre randuri...

februarie 28, 2010

TEMA PENTRU ACASA...

Daca nu stim ce sa scriem,sau pur si simplu nu stim cu ce sa incepem propuneti voi dragii mei anonimi ..Stiu sigur ca ne place sa vorbim.Si,mai stiu ca sunt multe intrebari.Astept idei..

5 comentarii:

op_dpasc spunea...

Rabdare .... lumea va scrie ..dar trebuie doar ^avertizata^!

Anonim spunea...

mda..lumea va scrie...avem frica in sange..sau poate nu stim sa scriem...?

ELLYsiatat spunea...

cred k multi dintre noi nu au invatat ink sa comunice liber...dar ...rabdare..vor invata in curand pt k viata te invata sa faci detoate.Oricum in curand am sa intru in prenatal si ma bucur k voi o sa imi tineti de urat aici pe blog...chiar ma gandeam.."ce dracu fac eu 2 ani si cv aksa" :P. A cum am gasit ceea ce imi lipsea. Bafta si la cat mai multe idei

roinitalinda spunea...

sper sa ni se alature cat mai multi colegi in discutii,pareri si openii despre servici cat si despre viata din exterior.poate asa vom ajunge sa ne cunoastem mai bine si implicit sa ne intelegem temeri,si pe noi insine.

osmanajaureliamonica spunea...

hm...ce bine ar fi sa fie asa cum zici...dar cum ramane cu aceea care vor sa para ce nu sunt...te-ai gandit si la ei draga LINDA?

Powered By Blogger

Persoane interesate

amiciivaillant

top secret

Faceți căutări pe acest blog

amiciivaillant

ce-ar fi de spus?

Despre mine

Fotografia mea
o zi am totul...o zi nimic...o zi rad...o zi plang...o zi astept...o zi fug...o zi vorbesc...o zi ascult...o zi ochi verzi...o zi caprui...asa sunt EU...TU...cum esti?