....citeste printre randuri...

martie 28, 2010

PLEC PE MARTE


CE PROSTIE ...SA SIMTI CEVA SI SA TE MINTI SINGUR...
SAU ...SA NU SIMTI NIMIC...DAR SA NEGI ...
VIATA ASTA ESTE ATAT DE CIUDATA...
AS VREA SA FUG,POATE PE ...MARTE...?!SI ACOLO CRED CA ESTE PREA APROAPE...

11 comentarii:

picturilacomandaPSG spunea...

Atentie!! vorbesc de principiu in sine si NU de cazuri particulare!
...ma refer la iubire... celelalte sentimente le las altora sa le comenteze :)
...sa iubesti... si sa te minti singur? ei bine... uneori trebuie sa fii atent la ceea ce iti doresti fiindca se mai si indeplineste.
...prostie... eu nu o vad asa... de ce sa-ti fie "frica" (ca vei fi judecat de unii, poate considerat chiar prost) de sentimentul asta? este cel mai pur si inaltator dintre toate! sa iubesti nu este o rusine, nici o povara pentru ca nu ti se poate imputa acest sentiment atunci cand tu nu il nutresti pentru "nimeni".
stii, e vorba aceea din popor "minte-ma frumos"- daca esti dependent de iubire, cum cred ca suntem marea majoritate, si iubesti cu toata fiinta ta, iar acelui/acelei fapturi pe care o iubesti nici nu-i trece prin cap ce sentimente ii porti, atunci da, poti considera ca "te minti frumos", doar de dragul de a-ti face un bine si pentru a evita "suferinta"de moment. uneori insa, se intampla ca dupa o perioada de freamat continuu si suspine dupa o iubire neimpartasita, sa-ti "surada norocul"- adica, sentimentul sa devina reciproc.
si ca sa inchei, fiindca e tarziu, iti spun atat - eu ma mint frumos cand sunt dezamagita si crede-ma, pot fi judecata oricum - putin imi pasa!
daca vreau sa iubesc, iubesc!

N.B. vorbesc de principiu in sine si NU de cazuri particulare!

osmanajaureliamonica spunea...

...CE-MI PLAC OAMENII CARE INTELEG CE SIMTI FARA SA TE INTREBE :"CE AI?"

picturilacomandaPSG spunea...

da, cei care te inteleg din priviri sunt prietenii sau persoanele apropiate. doar ei te pot "citi" fara sa te agaseze cu intrebari... pacat ca nu toti avem indeajuns de dezvoltat ochiul mintii....

zzdcret spunea...

stii vb aia dak fug zice ca-s proasta dak stau zice ca-s curva......mai bine ma impiedic... cam asa ar trebuie sa ne tratam si sentimentele noastre sa te inhami doar la ceea ce poti duce si cateodata e chiar frumos sa visezi dar nu prea mult ca devii un visator incurabil si sincer din vise nu prea poti trai mult timp .....
aproopo de MINTE-MA FRUMOS gabi stie :))

picturilacomandaPSG spunea...

zzdcret, miinte-maaa... da, pacat ca nu pot scrie cu intonatie :))
mai dumitru, da cum se procedeaza cand esti dependent de iubire? de ce sa fugi sa stai sau sa te impiedici? nici una nici alta, spun eu... si da, ideea in sine e buna, "sa te inhami doar la ceea ce poti duce", dar cand rationalul e acaparat de sentiment? mai poti realiza ca te-ai intins mai mult decat iti e plapuma? hmmm, tare nu cred... eu una sunt incurabila, si cum zice Lara Fabian "Je suis malade" dupa el si de el... c'est la vie en bleu :)
:)) cum ar fi... miiinte-maaa... :))

osmanajaureliamonica spunea...

mi se pare mie sau suntem mai multi care am pleca pe ...Marte...bine ai venit mai..,zzdcret

picturilacomandaPSG spunea...

am plecat pe marte... suntem pe marte! :))
sa recunoastem ca-s putini cei care au toate tiglele la mandarda... :))

picturilacomandaPSG spunea...

*mansarda... uffa

Anonim spunea...

xxx

osmanajaureliamonica spunea...

asta nu era anonim...asta era martian:)))))oare am ajuns pe Marte?

zzdcret spunea...

nu era pe Marte nici martian,eram eu da nu reusesam sa las coment cu al meu loghin si am incercat cu anonim si a mers curios deci mai e mai usor sa lasi comentarii k si anonim ....

Powered By Blogger

Persoane interesate

amiciivaillant

top secret

Faceți căutări pe acest blog

amiciivaillant

ce-ar fi de spus?

Despre mine

Fotografia mea
o zi am totul...o zi nimic...o zi rad...o zi plang...o zi astept...o zi fug...o zi vorbesc...o zi ascult...o zi ochi verzi...o zi caprui...asa sunt EU...TU...cum esti?